Al uw IT gecentraliseerd in één bedrijf

Interactief leren in de beste omstandigheden

Interactieve leermiddelen als digiborden, touchscreens, beamers en tablets krijgen pas écht effect als ze slim worden ingezet, met de nodige aandacht voor connectivity, content, service en scholing. Samen met BenQ en Epson hebben we alles in huis om u optimaal te consulteren.

CaptaTouch Line-up

De borden van Capta zijn in verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar waardoor er altijd een model is dat past in uw situatie. De uitgebreide software maakt de borden bovendien zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik, zowel zakelijk als educatief.

Joppe, speelvogel!Maar daardoor kent hij onze interactieve touchscreens wel als zijn broekzak!Een volledige demonstratie voor je school of bedrijf? Contacteer ons voor een afspraak!

Geplaatst door CaptA - IT Solutions op Woensdag 6 september 2017

Epson Line-up

De beamers van epson zijn in verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar waardoor er altijd een model is dat past in uw situatie. De uitgebreide software maakt de beamers bovendien zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik, zowel zakelijk als educatief.

Al uw IT gecentraliseerd in één bedrijf

+32 89 68 03 31

FOLLOW US