Al uw IT gecentraliseerd in één bedrijf

Pure passie voor het onderwijs

Modern onderwijs stelt hoge eisen aan de ICT-voorzieningen op scholen. Maar hoe maak je als school maximaal gebruik van ICT, zonder voorbij te gaan aan uw werkwijze, inhoud en identiteit? Dat is precies wat CaptA doet namelijk samen met u die ene vertaalslag maken. Dat betekent nieuwe kennis en techniek zodanig toepassen, dat het voor iedereen op school werkt zoals het hoort te werken voor de leerlingen, de medewerkers, de ouders en het bestuur.

Onderwijs ICT partner

 

Specialisten die zich 100% focussen op het onderwijs

Onze specialisten begeleiden scholen in het ontwikkelen van een visie op ICT in het onderwijs. Het is moeilijk om door de bomen het bos nog te zien, samen kunnen we weloverwogen keuzes maken die zowel budget vriendelijk als efficïent zijn.

 

Oplossingen voor het onderwijs

 

Het schoolbord wordt digitaal!

Het klassieke schoolbord met haar krijtjes en de flip-chart hebben hun beste tijd gehad. In deze tijd van overaanbod aan content is het moeilijk om presentaties en lessen boeiend te houden. Daarom bekijken wij elk project als iets uniek en zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing.

 

Wifi in het onderwijs

 

Professioneel wifi netwerk voor het onderwijs

Scholen in het onderwijs hebben te maken met een explosieve toename van “digitalisering” in het onderwijs. Dit brengt natuurlijk ook een grotere belasting met zich mee van de huidige infrastructuur, waardoor er vaak netwerkproblemen optreden. Wij als Ubiquiti partner hebben een antwoord op uw probleem

 

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend voor vragen of een afspraak

Jimmy Lemmens

Business Partner

t:    +32 89 68 03 31

m:  jimmy.lemmens@capta.be

Chris Van Com

Business Partner

t:    +32 89 68 03 31

m:  chris.vancom@capta.be