Pure passie voor het onderwijs

 

Modern onderwijs stelt hoge eisen aan de ICT-voorzieningen op scholen. Maar hoe maak je als school maximaal gebruik van ICT, zonder voorbij te gaan aan uw werkwijze, inhoud en identiteit? Dat is precies wat CaptA doet namelijk samen met u die ene vertaalslag maken. Dat betekent nieuwe kennis en techniek zodanig toepassen, dat het voor iedereen op school werkt zoals het hoort te werken voor de leerlingen, de medewerkers, de ouders en het bestuur.

Oplossingen

Touchscreens

Covid-19 heeft onze manier van kijken naar het onderwijs drastisch veranderd. Een touchscreen is een bijna niet weg te denken hulpmiddel om efficiënt en attractief les te kunnen geven. Maar een touchscreen is maar nuttig indien het op de juiste wijze kan ingezet worden. Door onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs kunnen wij u op de beste manier adviseren om deze investering de moeite waard te maken om te doen.   

WiFi & IT

Onze ervaring leert ons dat scholen in het verleden steeds verder hebben gebouwd op bestaande infrastructuur. Dat er vaak een gebrek is aan kennis en/of middelen. Met als gevolg dat vandaag waar internet bereikbaarheid en snelheid van het allergrootste belang zijn hebben veel scholen de behoefte maar meestal niet de middelen om hun WIFI netwerk op te schalen. Door onze formule kunnen we voor ieders budget een oplossing bieden.  

Voice over IP

Bereikbaarheid is vandaag geen luxe meer. Wij willen en moeten vaak, altijd en overal bereikbaar zijn.  Maar wil je dit ook kunnen  beheren en beheersen. Dan kies je voor VOIP. Internettelefonie is de standaard geworden in het telefonie landschap. De kwaliteit, de technische mogelijkheden en de prijzen zijn vandaag de belangrijkste argumenten om te kiezen voor een cloudcentrale. 

 

Printers & Multifunctionals

CaptA is een preffered partner van Ricoh, als onbetwiste marktleider in de afdrukmarkt is kwaliteit en innovatie in de kopie en printmarkt voor Ricoh een 2de natuur.  Met CaptA kunnen onze klanten rekenen op een partner die de beste oplossingen kan bieden van een vooruitstrevend multinational als Ricoh maar met de aandacht en service van lokaal bedrijf. En dit doen we meer dan 20 jaar met succes. 

Printshop

Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, hebben we een dienst in het leven geroepen waarbij klanten met een inlogcode al hun grotere kopie of print opdrachten naar toe kunnen sturen. Binnen de kortste termijn zal deze opdracht voor hun uitgevoerd worden en op locatie bezorgd worden.