Diensten

Onderwijs

Printer & Multifunctionals

CaptA is een preffered partner van Ricoh, als onbetwiste marktleider in de afdrukmarkt is kwaliteit en innovatie in de kopie en printmarkt voor Ricoh een 2de natuur.  Met CaptA kunnen onze klanten rekenen op een partner die de beste oplossingen kan bieden van een vooruitstrevend multinational als Ricoh maar met de aandacht en service van lokaal bedrijf. En dit doen we meer dan 20 jaar met succes. 

Touch & Presentatiescherm

Covid-19 heeft onze manier van kijken naar het onderwijs drastisch veranderd. Een touchscreen is een bijna niet weg te denken hulpmiddel om efficiënt en attractief les te kunnen geven. Maar een touchscreen is maar nuttig indien het op de juiste wijze kan ingezet worden. Door onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs kunnen wij u op de beste manier adviseren om deze investering de moeite waard te maken om te doen.   

Wifi & IT

Onze ervaring leert ons dat scholen in het verleden steeds verder hebben gebouwd op bestaande infrastructuur. Dat er vaak een gebrek is aan kennis en/of middelen. Met als gevolg dat vandaag waar internet bereikbaarheid en snelheid van het allergrootste belang zijn hebben veel scholen de behoefte maar meestal niet de middelen om hun WIFI netwerk op te schalen. Door onze formule kunnen we voor ieders budget een oplossing bieden.  

Cloudtelefonie

Bereikbaarheid en communicatie is vandaag in de bedrijfswereld van cruciaal belang. Wij bieden een systeem dat kostenbesparend is, beheersbaar is en u de vrijheid geeft om eender waar u ook bent te communiceren met uw klanten.

Laptop & tablets

Merk onafhankelijk geven wij onze klanten advies in hun zoektocht naar het juiste product. Bij ons kan u terecht voor al uw kantoor apparatuur aan een correcte prijs.  

We zijn er om te helpen!

Kantoor

Hasseltsestraat 8, 3740 Bilzen

Openingsuren

Maandag – Donderdag: 9:00 – 17:00
Vrijdag: 9:00 – 16:00
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Bel ons

+32 (0)89 68 03 31