Wifi & IT

Hoe gaan wij te werk?

Onder het motto “meten is weten” brengen we eerst uw netwerk  in kaart doormiddel van een grondige netwerkanalyse ter plaatse. Zo krijgen we een beeld van hoe het netwerk  is opgebouwd. Eventuele pijn of verbeterpunten worden zo ook blootgelegd. Door deze analyse hebben we de tools in handen om voor jullie aan de slag te gaan.

Wifi & Cloudtelefonie

Cloudtelefonie

Bij IP-telefonie wordt er gebruik gemaakt van een internet verbinding in plaats van een traditionele analoge telefoonlijn. 

Overal bereikbaar

Zodra u een Internetverbinding (computernetwerk, WiFi, 4G) hebt, bent u virtueel verbonden met uw Cloud-telefooncentrale. U bent dus op kantoor, thuis of onderweg bereikbaar.

Bovendien kunt u een app installeren op uw pc, tablet of smartphone die van al uw toestellen een telefoontoestel maakt. Zo kunt u (als u dit wenst) overal en op al uw toestellen bereikbaar zijn.

Kostenbesparend

Het is niet langer nodig om telefoonlijnen te huren of een telefooncentrale te kopen of te huren.

Maar dat is nog niet alles. Dankzij VoIP is de prijs van de gesprekken ook veel lager dan de tarieven die door traditionele operators worden aangerekend.

Veiligheid

Er is de mogelijkheid om de verbindingen te versleutelen, zo zal het minder gemakkelijk worden om gesprekken af te luisteren nog niet alles.

Multitasken

Met VoIP telefonie kun je allerlei handige koppelingen maken. Zo koppel je bijvoorbeeld je telefonie aan je online agenda, waardoor het systeem automatisch actie onderneemt als jij in een meeting zit. Denk aan een binnenkomend gesprek dat doorgeschakeld wordt naar een collega of een voicemail.

 

 

 

We zijn er om te helpen!

Kantoor

Hasseltsestraat 8, 3740 Bilzen

Openingsuren

Maandag – Donderdag: 9:00 – 17:00
Vrijdag: 9:00 – 16:00
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Bel ons

+32 (0)89 68 03 31