Diensten

Zakelijk

Printer & Multifunctionals

Ricoh is al jaren onbetwist marktleider op het gebied van afdrukapparatuur. CaptA is een preferred Ricoh partner. Dit huwelijk zorgt ervoor dat u als klant een topprodukt van een multinational krijgt maar ook de service en de nabijheid van een lokaal  bedrijf.

Touch & Presentatiescherm

Bent u op zoek naar een touchscreen voor in uw vergaderzaal dat indruk maakt. Dan moet u niet verder zoeken. Ons design volle scherm met ingebouwde camera zorgt ervoor dat u gemakkelijk overschakelt van videoconferencing, naar presenteren , schrijven, verzenden enz… 

Wifi & IT

Heeft u vandaag reeds een IT partner ? Waarschijnlijk wel. Vind u ook dat de service niet altijd optimaal is,  weet u nog wel hoe uw data geback-uped is of vind u dat de prijs niet meer conform het geleverde werk is. Waarom geen second opinion?

Cloudtelefonie

Bereikbaarheid en communicatie is vandaag in de bedrijfswereld van cruciaal belang. Wij bieden een systeem dat kostenbesparend is, beheersbaar is en u de vrijheid geeft om eender waar u ook bent te communiceren met uw klanten.

Laptop & Desktop computers

Merk onafhankelijk geven wij onze klanten advies in hun zoektocht naar het juiste product. Bij ons kan u terecht voor al uw kantoor apparatuur aan een correcte prijs.  

We zijn er om te helpen!

Kantoor

Hasseltsestraat 8, 3740 Bilzen

Openingsuren

Maandag – Donderdag: 9:00 – 17:00
Vrijdag: 9:00 – 16:00
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Bel ons

+32 (0)89 68 03 31